Muut tapahtumat

Muut tapahtumat – Yhteistyössä!

Tämän otsakkeen alla tiedotamme erilaisista tapahtumista; konserteista, näyttelyistä, esityksistä, kursseista, workshopeista, työryhmistä, seminaareista, koulutuksista jne., joita olemme yhteistyötahona mukana järjestämässä. Haluatko ehkä sinäkin ideoida jotain kanssamme, kerro, lähdemme ilolla katsomaan yhteisiä mahdollisuuksia saattaa idea todeksi!

Kysythän lisää myös mikäli sinua tai edustamaasi yhteisöä kiinnostaa olla esillä meidän kauttamme. Taitein ry:n tarkoituksena on järjestää taiteellista toimintaa eri muodoissaan ja siten mahdollistaa taiteellisen koulutuksen saaneita jakamaan osaamistaan eteenpäin. Tarkoituksenamme on tukea erityisesti antroposofisesta impulssista ja sen henkisestä ihmiskuvasta ammentavaa ajattelua ja koulutusta sekä tästä syttyneitä ja valmistuneita ohjaajia ja tekijöitä. Taiteella on antroposofisessa liikkeessä hyvin keskeinen merkitys.

Yhteydenotot: taitein@taitein.fi
Koordinaattori Tuulikki Sarekoski,
p. 050 4343432

Lämpimästi tervetuloa Taiteinin kannatus- tai yhteisökannatusjäseneksi! Jäsenyyden kautta sinulla tai teillä on mahdollisuus tiedottaa itsestänne, toiminnastanne ja tapahtumistanne näillä sivuilla omana linkkinänne, Facebook-sivuillamme sekä tehdä yhteistyötä kanssamme taiteellisen toiminnan sekä tapahtumien järjestämiseksi. Ole yhteydessä ja kerro meille lisää!

TAITEIN – Lähteellä