Werbeck -laulukurssit

Taiteella on puhdistava vaikutus. Siitä syntyy harmoninen, eheä tunne joko työskentelyn aikana tai sen jälkeen. Taiteen avulla saavutetaan tasapaino ajattelun, tahdon ja tunteen alueella, toisin sanoen taide on eräänlaista tasapainoelimen rakentamista sydämen seudulle, jossa nämä kolme kohtaavat. Taide koskettaa syvällisesti koko persoonallisuutta.
– Marja Dahlström, Muodosta minuuteen

Ilmoitamme näillä sivuilla tulevista uusista laulukursseista ja muista tapahtumista laulun saralla kaudella 2022-2023. Viikoittaiset Werbeck-laulukurssit ovat tauolla Taiteinin tarjonnassa vielä toistaiseksi, mutta mm. Ana Pilatin ja Janneke Moesin ohjaamia laulukursseja on säännöllisesti tarjolla. Kursseille osallistumiseen ei tarvitse mitään ennakkotietoja tai taitoja, ellei ole toisin mainittu. Mikäli kiinnostuit, kysy lisää! Katso video jossa keväällä 2022 Anan kurssille osallistuneet kertovat kokemuksistaan!

Tiedustelut: taitein@taitein.fi

TAITEIN – Kuuntelu

JOKAISELLA on oma yksilöllinen äänensä, jota voidaan vapauttaa ja kehittää edelleen. Lauluäänen vapauttamisen koulu, Die Schule der Stimmenthüllung, on ruotsalaisen laulajan Valborg Werbeck-Svärdströmin (1879-1972) kehittämä koulutustie, joka tarjoaa hienoja mahdollisuuksia työskennellä lauluäänen sekä samalla kokonaisvaltaisemmin tarkastellen myös ihmisenä kehittymisen parissa. Peruskursseille osallistumiseen ei tarvita ennakkotietoja tai -taitoja. Kursseilla tehdään intensiivisiä ja hauskoja werbeck-harjoituksia ja lauletaan yhdessä helppoja lauluja. Syventävät kurssit on tarkoitettu werbeck-harjoituksia jo jonkin verran tunteville ja tehneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan kursseille tutustumaan!

LAULAVA IHMINEN VII, Helsinki 28.7.-1.8.2023
Haluamme kertoa myös kansainvälisistä ja kaikille kiinnostuneille avoimista laulupäivistä, jotka järjestetään heinä-elokuun vaihteessa Helsingissä. Katso linkin takaa lisää tietoa:
http://singingconference.com/