Vapaa keskustelu

FILOSOFINEN PRAKTIIKKA

The last of the human freedoms is
to choose one´s attitudes.
– Viktor Frankl


Onko sinulla jokin kysymys, joka hiertää sinua? Pohditko ehkä jotain päällä olevaa tilannetta? Haluaisitko tarkastella asioita jonkun toisen kanssa yhdessä keskustellen?

Koe ajattelun voima ja anna keskustelun myötä oman mielesi lähteä työstämään itseään, vapauttaen sinua kantamistasi vallitsevista ajatusmalleista ja mekanismeista. Koe miten vilpittömän keskustelun myötä voit luoda omaa valoa ajatteluusi. Uskalla kokea riemua ja keveyden tuntua sinussa itsessäsi piilevistä voimavaroista ja mahdollisuuksista ottaa asioihin ja tilanteisiin uutta omaa ja mielekkäämpää suhdetta!

Filosofinen praktiikka ja siinä harjoitettu keskustelu perustuu yhdenvertaisuuteen ja yksilölliseen vapauteen. Se ei pyri diagnosoimaan eikä ole terapiaa. Se ei myöskään pyri antamaan valmiita vastauksia. Keskustelu voi parhaimmillaan laittaa asiat hyvällä tavalla liikkeeseen ja luoda yhteisenä tapahtumana uutta selkeyttävää valoa alussa oleviin kysymyksiin ja yksilöllisiin elämäntilanteisiin. Filosofinen keskustelu voi auttaa kohtaamaan elämässä eteen tulevat haastavat asiat ja tilanteet mielekkäämmällä tavalla. Kerro rohkeasti mitä on mielessäsi! 

Vapaa keskustelu
Olen tavattavissa keskustelua varten tiistaisin kello 16-17, keväällä 2020 aikavälillä 3.3.-19.5. Paikkana Odilia, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Vapaaehtoinen oviraha. Ole yhteydessä puhelimitse 050 4343432 tai sähköpostitse, mikäli olet tulossa paikalle. Tervetuloa tutustumaan!

Yksityinen keskusteluaika
Soita tai laita sähköpostia, niin katsotaan yksityinen aika yhteistä keskustelua varten! Paikkana Odilia, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Myös jokin kahvila tai yhteinen kävely voi sopia hyvin yhteiseen keskusteluun. Kysy lisää! Hintasuositus 45/35 euroa tunti, joka maksetaan Taitein ry:lle. 

Keskusteluryhmät
Tarjoan myös pidettäväksi filosofisia keskusteluja pienryhmissä etukäteen sovitun yhteisen teeman parissa. Kysy lisää!

TAITEIN / Filosofinen praktiikka 215
Tuulikki Sarekoski, p. 050 4343432,
tuulikki215@gmail.com

Nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *