Terve raha -työryhmä

TERVE RAHA -työryhmän tehtävänä on oikeudenmukaisen ja kestävän talouselämän edistäminen yhteiskunnallisesti ja sosiaalisesti. Näkemys toiminnallisesti kolmijäsenteisestä yhteiskuntarakenteesta on avaamassa perustaa myös terveemmälle talousajattelulle. Työryhmä haluaa olla kantamassa eteenpäin Eurooppalaista rahoitusaloitetta, European CreditInitiative, jonka julkistamistapahtuma täällä Suomessa oli 11.10.2019, verkostoitumalla Euroopan Unionin piirissä myös muihin tätä hanketta ja uutta taloudellista sekä yhteiskunnallista ajattelua edistäviin työryhmiin ja tahoihin. Rahoitusaloitteesta voit lukea lisää alla olevasta linkistä, ja ladata sieltä suomenkielisen esitteen. Työryhmän yhteyshenkilönä toimii Johannes Kananen, johannes.kananen@gmail.com
Tämän sähköpostin kautta voi kysyä lisää työryhmän toiminnasta ja pyytää liittymistä Eurooppalaisen rahoitusaloitteen tiedotuslistalle.

The European Credit Initiative wants to raise the question of how we can organise and finance a self-managed economic life beyond the profit motive. Read more!
https://www.creditinitiative.eu

Comments are closed.