Terve raha -työryhmä

TERVE RAHA -työryhmän tehtävänä on oikeudenmukaisen ja kestävän talouselämän edistäminen yhteiskunnallisesti ja sosiaalisesti. Näkemys toiminnallisesti kolmijäsenteisestä yhteiskuntarakenteesta on avaamassa perustaa myös terveemmälle talousajattelulle. Työryhmä haluaa olla kantamassa eteenpäin Eurooppalaista rahoitusaloitetta, European CreditInitiative, jonka julkistamistapahtuma täällä Suomessa oli 11.10.2019, verkostoitumalla Euroopan Unionin piirissä myös muihin tätä hanketta ja uutta taloudellista sekä yhteiskunnallista ajattelua edistäviin työryhmiin ja tahoihin. Rahoitusaloitteesta voit lukea lisää alla olevasta linkistä, ja ladata sieltä suomenkielisen esitteen. Työryhmän yhteyshenkilönä toimii Johannes Kananen, johannes.kananen@gmail.com
Tämän sähköpostin kautta voi kysyä lisää työryhmän toiminnasta ja pyytää liittymistä Eurooppalaisen rahoitusaloitteen tiedotuslistalle.

https://www.creditinitiative.eu

Terve raha -työryhmä ja Eurooppalainen rahoitusaloite Suomen Sosiaalifoorumissa 29.-30.8.2020!

European Credit Initiative – Workshop to all interested! Eurooppalainen rahoitusaloite – työpaja kaikille kiinnostuneille!

Työpajan ohjaajana ja rahoitusaloitteen esittelijänä toimii Gerhard Schuster sekä Terve raha -työryhmän ja rahoitusaloitteen aktiiveja täältä Suomesta. Gerhard tulee Wienistä, jossa hän toimii usean eri kansalaisliikkeen piirissä. Lisäksi hän on yksi Eurooppalaisen rahoitusaloitteen perustajista ja kantajista, jonka kotipaikkana on Saksassa sijaitseva Achbergin kulttuurikeskus. https://www.creditinitiative.eu/en/

Työpajan kielenä on englanti, mutta keskusteluun ja pienryhmätyöskentelyyn voi osallistua myös suomen kielellä, ja käännösapua on saatavissa. Paikkana Helsingin Arbis, Dagmarinkatu 3.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Työpajan kuvaus / Workshop Description:
New approaches to financing businesses
The European Credit Initiative and its concept of a social and ecological economy Profit is still the goal of the economy, not real needs and the common good. Growth and self-interest in the play of the so-called free market are seen as the engine of the economy. Without alternative. But our ecological situation of climate crisis and extinction of species shows that here lies the real lack of alternatives, that of an economy in the interest of man and nature. The European Credit Initiative makes concrete proposals to open the way to an associative, ecological and social economy and to make companies independent of profit-oriented financing.

Olemme tapahtumassa esillä oman Workshopin lisäksi myös isolla lavalla alustusten ja yleisökeskustelun kantajina, sekä omalla ständillä. Nähdään!

Lue lisää tapahtumasta ja katso tarkempi ohjelma: https://sosiaalifoorumi.fi

Tiedustelut: Johannes Kananen johannes.kananen@gmail.com tai Tuulikki Sarekoski, p. 050 4343432, taiteinry@gmail.com

Comments are closed.