Taitein avoin ilta!

TAITEIN AVOIN ILTA  perjantaina 18.5!

KUTSUMME TEIDÄT ILOLLA TAITEININ 5 v.  ILTAAN!
OHJELMASSA tulevan kauden yhteistä suunnittelua klo 14-16 ja AVOIMET OVET klo 18 alkaen, jossa ohjelmaa ”Open Stage” ajatuksella. Tervetuloa nauttimaan esityksistä, seurasta, tarjoiluista ja tutustumaan lisää!

TULE kuulemaan mitä meillä on toiveissamme toiminnan suhteen  ja KERTOMAAN mitä sinä näkisit Taiteinin voivan tarjota tulevaisuudessa! Tila on vapaa!!!

TAITEIN TARKOITUKSENA on olla luomassa lisää tilaa ja uusia mahdollisuuksia henkisestä ihmiskuvasta vapaasti ja luovasti syttyvälle taiteelliselle ja itsekasvatukselliselle, tiedostavalle työskentelylle, yhdessä tehden!

SUUNNITTELUTAPAAMISET tiistaisin kello 15.30 – 17. Onko sinulla jokin kurssi- tai tapahtumaidea, johon haluaisit osallistua tai jota haluaisit olla ohjaamassa? Kerro meille, niin toteutetaan se yhdessä! Laita viestiä tai soita, mikäli olisit tulossa paikalle, tai ehdota sinulle paremmin sopivaa ajankohtaa. Taitein tarjoaa toimitilaansa myös muiden käyttöön ja järjestämille tapahtumille. Kysy lisää!

TAITEIN RY TILI, jolle tukimaksut voi ohjata on Aktia FI34 4055 0011 6176 32. Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 35 euroa, viitteellä 8073. Kiitos kaikesta tuesta!

YHTEYDENOTOT: taiteinry@gmail.com  / p. 050 4343432 (Tuulikki)

Nähdään!

Comments are closed.