Taidekurssit ja -pajat

Tämän otsakkeen alla ilmoitamme tulevista ja menossa olevista taidekursseista ja -pajoista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kursseille ja työpajoihin harjoittamaan taiteita kanssamme. Tarjontamme on avointa kaikille kiinnostuneille eikä niille osallistumiseen edellytetä aikaisempaa kokemusta tai taitoja asiasta, ellei tätä ole erikseen mainittu. Kysy lisää!

Järjestämme kursseja ja pajoja eri taiteiden parissa. Kurssit ovat kestoltaan pidempiä ja edellyttävät yleensä sitoutumista koko jaksolle. Pajoihin voi tulla mukaan myös kertaluontoisesti. Ilmoittautumisia ja tiedusteluja otamme vastaan osoitteessa: taitein@taitein.fi
(Huom. vanhempi osoite taiteinry@gmail.com toimii myös edelleen.)

Jokaisella kurssilla on oma vastuuhenkilönsä, useimmiten kurssin ohjaaja, jonka tiedot saa kyseisen kurssin esittelystä sen omilta sivuilta. Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmoittautuaksesi kurssille tai astu suoraan sisään valmiiseen pajaan, mikäli kiinnostuit. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja mukaan toimintaan!

Huom! Taiteinin kurssien ja työpajojen hinnoissa on liikkumavaraa. Voit pyytää 20 % alennusta hintoihin tarpeen mukaan. Kerro!

Peruutuksista: Mikäli olet ilmoittautunut ja perut osallistumisen alle vuorokautta aiemmin tai et saavu paikalle, pidätämme/laskutamme puolet kurssihinnasta.

Haluaisitko ehkä itse olla vetämässä tai ohjaamassa jotain? Kerro meille! Autamme sinua järjestämisessä ja hoidamme mm. ilmoittautumiset ja laskutuksen sekä palkkion maksun sinulle. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja tehdään yhdessä idea todeksi!

Jalkaudumme mielellämme Taiteinin tarjonnan kanssa myös muihin organisaatioihin, koulutusyhteisöihin, työpaikoille  ja muihin valmiisiin ryhmiin. Kysy lisää kurssien järjestämisestä omissa yhteisöissänne, toimitiloissanne, teille sopivana ajankohtana ja teidän tarpeitanne kuunnellen!

Yhteydenotot: taitein@taitein.fi
Koordinaattori Tuulikki Sarekoski
p. 050 4343432 

TAITEIN – Taidepajat 2013-2023