Puhetaiteen kurssi

Tule herättämään ja virittämään omaa puheinstrumenttiasi, oman ilmaisusi välinettä!

Tervetuloa syksyllä 2020 mukaan kehittämään omaa puheilmaisuasi Rudolf Steinerin luomin oivin puheharjoituksin, sekä puhe- ja draamataiteen keinoin ja näihin tutustuen, yhdessä harjoitellen ja tehden. Harjoitusmateriaalina on mukana sanataiteen helmiä eri aikakausilta ja eri kulttuurialueilta. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja osallistuaksesi, innostus tutustua harjoituksiin ja osallistua riittää! Puheenmuodostuksen ohjaajana toimii Helena Pihlström.

Uusi kuuden kerran sarja kokoontumisia syksyllä 2020, torstaisin 3.9. alkaen kello 16.30-18. Lämmittelyksi on tarjolla kello 16-16.30 eurytmiaa Kirsti Salovaaran ohjaamana *. Hinta yhteensä 20 euroa kerta. Koko kurssisarja 95/85€. Tervetuloa!

Kokoontumiset torstaisin 3.9.-8.10. 2020 kello 16.30-18
Kurssin hinta (6x): 95/85 euroa, kertamaksulla 20/15 euroa.
Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.
Paikkana Taitein, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki
Lisätiedot, p. 050 4343432 (Tuulikki)

Ilmoittautumiset: taiteinry@gmail.com

Chartres, kuva T.S.

Helena Pihlström toimii vastuuohjaajana vuonna 2017 käynnistyneessä projektissa, jonka tavoitteena on tuoda esille Rudolf Steinerin kirjoittamia ja ohjaamia mysteeridraamoja täällä Suomessa. Mukana tässä projektissa on lähes 20 aktiivista puhe- ja draamataiteen sekä eurytmian harrastajaa, ja muutamia ammattilaisiakin puhe- ja eurytmiataiteen alalta.

Taitein on ollut mukana jo heti alusta tämän hankkeen käynnistämisessä!


Marjattakoululla järjestettiin helmikuussa 2020 koko viikonlopun mittainen seminaari, missä ensimmäinen R. Steinerin mysteeridraama Vihkimyksen portti esitettiin suomeksi kokonaisuudessaan näyttämöllä. Lisäksi Michael Debus valotti näytelmää ja sen taustaa Mysteeridraama -seminaarin aamupäivien esitelminä. Ryhmä jatkaa syksyllä 2020 toisen draaman, nimeltään Sielun koettelemus, valmistamisen parissa. Alustavat esityspäivät ovat maaliskuussa 2021. Kysy lisää mikäli kiinnostuit projektista!
Lue lisää täältä: https://taitein.fi/mysteeridraamaryhma/

* Lue lisää eurytmiasta täältä: https://taitein.fi/eurytmiaa/