Puhetaiteen kurssi

Tule syksyn aluksi herättämään ja virittämään omaa puheinstrumenttiasi, oman ilmaisusi välinettä!

Tervetuloa heti syksyn aluksi mukaan 7 kerran lyhytkurssille kehittämään omaa puheilmaisuasi Rudolf Steinerin luomin oivin puheharjoituksin, sekä puhe- ja draamataiteen keinoin ja näihin tutustuen, yhdessä harjoitellen ja tehden! Ohjaajana kurssilla toimii Helena Pihlström. Harjoitusmateriaalina on mukana sanataiteen helmiä eri aikakausilta ja eri kulttuurialueilta. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja osallistuaksesi, innostus tutustua harjoituksiin ja osallistua riittää!

Kokoontumiset torstaisin 29.8.- 17.10. (Tauko 10.10.) kello 18.30-20
Kurssin hinta (7x): 85 euroa, kertamaksulla 18 euroa.
Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.
Paikkana Taitein, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki
Lisätiedot, p. 050 4343432 (Tuulikki)

Ilmoittautumiset: taiteinry@gmail.com

Chartres

Helena Pihlström toimii nykyään vastuuohjaajana vuonna 2017 käynnistyneessä projektissa, jonka tavoitteena on tuoda esille Rudolf Steinerin kirjoittamia ja ohjaamia Mysteeridraamoja täällä Suomessa. Mukana tässä projektissa on lähes 20 aktiivista puhe- ja draamataiteen sekä eurytmian harrastajaa, ja muutamia ammattilaisiakin puhe- ja eurytmiataiteen alalta.

Taitein on ollut mukana jo heti alusta tämän hankkeen käynnistämisessä!


Marjattakoululla järjestetään helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna 2020 koko viikonlopun mittainen seminaari, missä ensimmäinen mysteeridraama Vihkimyksen portti aiotaan esittää näyttämöllä. Lisäksi Michael Debus tulee kertomaan ja valottamaan näytelmiä ja niiden taustaa Mysteeridraama -seminaarin aamupäivien esitelminä. Kysy lisää mikäli kiinnostuit projektista. Seminaariesite ilmestyy syksyn 2019 aikana.

Comments are closed.