Mysteeridraamaryhmä

Rudolf Steinerin mysteerinäytelmiä harjoitteleva ja tutkiva puhe- ja draamaryhmä jatkaa syksyllä 2018. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita ryhmään mukaan! Tulossa seminaari 19.-21.10.2018 Marjatta-koululle, esite ilmestyy pian!

Työryhmässä on tarkoitus tehdä aluksi yhdessä puhe- ja draamaharjoituksia, jonka jälkeen lähdetään tutkimaan ja työstämään näytelmätekstejä  askel askeleelta! Työskentelyn tavoitteena on olla alku mahdolliselle pitempikestoiselle harjoittelulle mysteeridraamojen parissa ryhmän muotoutuessa. Aikomuksena olisi jatkossa kutsua mukaan myös vierailevia ohjaajia sekä järjestää erillisiä intensiiviviikonloppuja lisäharjoittelua ja esityksiä varten varten.  Ohjaajina Helena Pihlström ja Eila Väisänen.

ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ SYKSYLLÄ 2017: Ensimmäinen tapaaminen su 10.9. klo 16-17.30, tervetuloa tutustumaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset mukaan työryhmään vastuuohjaaja Helena Pihlström, p. 050 3713927 / taiteinry@gmail.com

Vihkimyksen portti on ensimmäinen Rudolf Steinerin vuosina 1910–13 kirjoittamista ja ohjaamista neljästä mysteerinäytelmästä. Tämä sekä kolme muuta mysteerinäytelmää löytyvät suomennettuina Suomen antroposofisen liiton julkaisuista. Lue lisää täältä: http://antropos.fi/julkaisut/

Esityksestä Vihkimyksen portti Marjatta-koululla 2018, kuva T. S.

Comments are closed.