Muut tapahtumat

 

Tällä sivulla tiedotamme muista tapahtumista: konserteista, näyttelyistä, esityksistä, kursseista, koulutuksista jne., joita olemme mukana järjestämässä ja joille tarjoamme yhteistä tilaa. Haluatko ehkä sinäkin ilmoittaa meidän kauttamme, kerro!

Tällä sivulla tiedotamme yhteistyötahoistamme ja heidän tapahtumistaan. Kysythän lisää jos myös sinua tai edustamaasi yhteisöä kiinnostaa olla esillä meidän kauttamme. Taitein ry:n tarkoituksena on järjestää taiteellista toimintaa eri muodoissaan ja siten mahdollistaa taiteellisen koulutuksen saaneita jakamaan osaamistaan eteenpäin. Tarkoituksenamme on tukea erityisesti antroposofisesta impulssista ja sen henkisestä ihmiskuvasta ammentavaa ajattelua ja koulutusta sekä tästä syttyneitä ja valmistuneita ohjaajia  ja tekijöitä. Taiteella on antroposofisessa liikkeessä hyvin keskeinen merkitys.

Lämpimästi tervetuloa kannatus- tai yhteisökannatusjäseneksemme! Jäsenyyden kautta sinulla ja teillä on mahdollisuus tiedottaa itsestänne, toiminnastanne ja tapahtumistanne näillä sivuilla omana linkkinänne, Facebook-sivuillamme sekä tehdä yhteistyötä kanssamme taiteellisen toiminnan ja taiteellisten tapahtumien järjestämiseksi. Katso lisää kohdasta ‘Tietoja meistä’ ja ota yhteyttä taiteinry@gmail.com kysyäksesi lisää!

 

Maalaus Leena Tiitta, kesä 2018

Comments are closed.