Muut tapahtumat


Muut tapahtumat – yhteistyössä!

Tällä sivulla tiedotamme erilaisista tapahtumista; konserteista, näyttelyistä, esityksistä, kursseista, työryhmistä, seminaareista, koulutuksista jne., joita olemme yhteistyötahona mukana järjestämässä tai joille tarjoamme Taitein toimitilaa käyttöön. Haluatko ehkä sinäkin ilmoittaa meidän kauttamme, kerro, lähdemme ilolla mukaan!

Kysythän lisää jos myös sinua tai edustamaasi yhteisöä kiinnostaa olla esillä meidän kauttamme. Taitein ry:n tarkoituksena on järjestää taiteellista toimintaa eri muodoissaan ja siten mahdollistaa taiteellisen koulutuksen saaneita jakamaan osaamistaan eteenpäin. Tarkoituksenamme on tukea erityisesti antroposofisesta impulssista ja sen henkisestä ihmiskuvasta ammentavaa ajattelua ja koulutusta sekä tästä syttyneitä ja valmistuneita ohjaajia ja tekijöitä. Taiteella on antroposofisessa liikkeessä hyvin keskeinen merkitys.

Lämpimästi tervetuloa kannatus- tai yhteisökannatusjäseneksemme! Jäsenyyden kautta sinulla tai teillä on mahdollisuus tiedottaa itsestänne, toiminnastanne ja tapahtumistanne näillä sivuilla omana linkkinänne, Facebook-sivuillamme sekä tehdä yhteistyötä kanssamme taiteellisen toiminnan ja tapahtumien järjestämiseksi. Ole yhteydessä taiteinry@gmail.com / 050 4343432 ja kerro meille lisää!

TAITEIN – Lähteellä