Kuvataidetyöpajat

Tämän otsakkeen alta löydät taidekurssit ja työpajat, jotka omistautuvat maalaamiseen, muovailuun ja piirtämiseen.. Näille osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotietoja tai taitoja, vaan ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näihin taidemuotoihin ja niiden elävöittäviin vaikutuksiin, hakemaan omaa kokemusta kuvataiteiden tekemisen parista!

Ohjaajina toimivat eri kuvataiteen ammattilaiset. Näiltä sivuilta löydät tiedot heidän pitämistään omista taidekursseista ja työpajoista. Lisäksi he ohjaavat taidetta Taiteinin temaattisilla kursseilla ja sen eri työpajoissa. Mikäli kiinnostuit, mahdollisena osallistujana tai oman kurssin ohjaajana, kysy lisää ja kerro toiveistasi! Olemme järjestäneet nyt jo kymmenen vuoden ajan erimuotoisia taidekursseja ja työpajoja lukuisin eri ohjaajin, ja hyvää palautetta osallistujilta saaden. Ilo on ollut suuri näistä, ja hienoa on päästä jatkamaan uutta vuosikymmentä taas uusien taidekurssien toteuttamisen parissa. Kiitos kaikille osallistujille ja ohjaajille, jotka olette jossain vaiheessa olleet mukana, ilo on jatkaa yhteistä!

Yhteydenotot: 
taitein@taitein.fi
Tuulikki Sarekoski
050 4343432 

TAITEIN, Perjantain taidepaja 2021

Tulossa:

Huomio Taitein ystävät! Painatimme sarjan kortteja joistakin taidepajoissa syntyneistä maalauksista, kuvista joita on eri tarinoista vuosikymmenen matkalla syntynyt valtava määrä. Viime vuosina olemme oivaltaneet lähteä kuvaamaan tätä hienoa satoa. Lämmin kiitos erityisesti Marketalle näistä kuvista! Nyt on jo kymmentä erilaista korttia saatavissa Taiteinista. Tule hakemaan omasi ja ilahduta sanalla tai parilla itseäsi tai läheistäsi. Samalla kerrot taiteen merkityksestä meidän kaikkien hyvinvoinnin rakentajana sekä tuet toimintaa. Ohessa yksi korttikuva “Kolja” (maalaus Ritva L.), joka on syntynyt Dostojevskin Karamazovien veljesten tarinaa ryhmänä työstäessä vuosina 2019-2021, ja josta tämä kortti-idea sai kipinänsä. Kari on työstänyt kuvat ystävällisesti korteiksi ja painoon.

TAITEIN – Kannatuskortit 2013-2023