Kuultomaalauspaja

KUULTOMAALAUSPAJA

Päivämäärät: la ja su 25.-26.11.
Aika: Kello 11-15
Hinta: 150 €, sisältäen kaikki tarvikkeet, myös alustalle valmiiksi pingoitetun paperin.

Tänne maalauspajaan ovat tervetulleita kaikki kuultomaalaustekniikasta ja maalaamisesta kiinnostuneet!
Tällä kertaa on mahdollisuus valita maalaamiseen myös aidot kasvivärit, mitä suosittelemme tulla kokeilemaan näin adventin alkajaisiksi! Nämä värit elävät paperilla ihan toisella tavalla! Ohjaajana Leena Tiitta.

Tervetuloa aloittamaan uuden harrastuksen parissa, jota voit jatkaa adventin ja joulun aikaan!

Kurssipaikka: Taiteinin toimitila Odilia, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki.
Ilmoittautumiset:  taiteinry@gmail.com
Tiedustelut, ja ilmoittautumiset myös: Leena, p. 050 3796919

 


KUULTOMAALAUSKURSSEISTA
Kuultomaalaus on eräs akvarellimaalauksen tekniikoista, jossa työskentely aloitetaan hyvin hennoista värisävyistä, kerros kerrokselta sävyjä tummentaen. Näin työskennellen väripinnat elävöityvät ja työ muodostuu kuultavaksi sekä monivivahteisemmaksi. Kuultomaalaustekniikka pohjautuu itävaltalaisen filosofin Rudolf Steinerin kehittämiin taiteellisiin virikkeisiin, joiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaisemman ja luovemman ihmisen kehittymistä. Kurssit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ja kursseille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään värien ja maalaamisen parissa, tervetuloa! Kurssien yhteydessä on mahdollista myös ostaa meiltä maalaustarvikkeita mukaan, jotta työskentelyä voi jatkaa helposti vaikka kotona!

 

Kuva Vapaa maalaus -keskiviikkopajasta, jonne voi tulla jatkamaan omia kuultotöitä, tai märkämaalaamaan kertaluonteisesti! Tervetuloa tutustumaan! Lue lisää: http://taitein.fi/vapaa-maalaus/

 

 

 

Comments are closed.