Kurssit ja pajat

Tämän otsakkeen alla ilmoitamme tulevista taidekursseista ja -pajoista. Olet lämpimästi tervetullut harjoittamaan taiteita kanssamme!

Järjestämme kursseja ja pajoja eri taiteiden parissa. Kurssit ovat kestoltaan pidempiä ja edellyttävät yleensä sitoutumista koko jaksolle. Pajoihin voi tulla mukaan myös kertaluontoisesti. Ilmoittautumisia ja tiedusteluja otamme vastaan sähköpostiosoitteessamme taiteinry@gmail.com

Jokaisella kurssilla on erillinen vastuuhenkilönsä, jonka tiedot saa kyseisen kurssin esittelystä. Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmoittautuaksesi kurssille tai astu suoraan sisään valmiiseen pajaan, mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan tekemään taiteita kanssamme!

Huom! Taiteinin kurssien hinnoissa on liikkumavaraa! Voit pyytää n. 20 % alennusta hintoihin tarpeen mukaan. Kysy lisää!

Haluaisitko ehkä itse olla vetämässä tai ohjaamassa jotain? Kerro meille! Autamme sinua järjestämisessä ja hoidamme mm. ilmoittautumiset ja laskutuksen sekä palkkion maksun sinulle. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja tehdään yhdessä idea todeksi!

Jalkaudumme mielellämme Taiteinin tarjonnan kanssa myös  organisaatioihin, työpaikoille  ja muihin valmiisiin ryhmiin. Kysy lisää kurssien järjestämisestä omissa yhteisöissänne, toimitiloissanne, teille sopivana ajankohtana ja teidän tarpeitanne kuunnellen!

Yhteydenotot: taiteinry@gmail.com / p. 050 4343432 

Comments are closed.