Kamarikuoro AAVA


KUORONA AAVA PYRKII luovasti ja taiteellisesti kehittämään kaunista yhteissointia ja musikaalisuutta laulun keinoin toimien kuorona, joka on avoin jokaisen ihmisen musikaaliselle kehitystielle.

Kamarikuoro Aavan harjoitukset maanantaisin klo 16.30-19 Ristolassa, Tinasepäntie 46, Helsinki. Mikäli Aava ja kuorolaulu kiinnostaa, niin tule tutustumaan kuoroon ja tapaamaan Petjaa harjoitusten alkuun. Kuoro ottaa mielellään uusia jäseniä kevätkauden 2019 alkaessa la 26. tammikuuta klo 12-18 intensiiviharjoituksilla, jatkaen ma 28.1. alkaen viikottaisia harjoituksiaan.

Lisätiedot kuoronjohtaja Petr Potchinchtchikov / petropotchin@gmail.com, p. 050 3051812

Ilmoittautumiset kuoroon ja tiedustelut: Leena Tiitta, p. 050 3796919 / kamarikuoroaava@gmail.com

KAMARIKUORO AAVAN UUTENA KUORONJOHTAJANA on aloittanut syksystä 2017 Petr Potchinchtchikov. Petja on opiskellut kuoronjohtoa Moskovassa ja laulua Suomessa mm. Snellman-korkeakoulussa. Lisäksi hän on toiminut eri kokoonpanoissa sekä laulajana että kuoronjohtajana. Aavan kuoronjohtajana Petja on lähtenyt haastamaan kuorolaisia hyvällä tavalla eteenpäin kuuntelemisen aistin kehittämisessä  vapaan ja kauniin soinnin sekä harmonioiden luomiseksi, aristelematta myöskään ottaa mukaan haasteellisempaa ohjelmistoa kuoron tason nostamiseksi.

KAMARIKUORO AAVA ON ALOITTANUT TOIMINTANSA VUONNA 2009 johtajanaan Janneke Moes. Keväällä 2017 Janneken muutettua takaisin kotimaahansa Alankomaihin jatkamaan mm. kuoronjohtajan opintojaan, kuoroa johti hetken aikaa Alicia Burns. ”Aavalaisille”, samoin kuin kaikille kuorossa toimineille kuoronjohtajille, ovat tuttuja ns. Werbeck-harjoitukset, jotka vapauttavat mm. äänen sointia kirkkaaksi ja pehmeäksi. Lauluäänen vapauttamisen koulu, Die Schule der Stimmenthüllung, on Valborg Werbeck-Svärdströmin (1879-1972) kehittämä koulutustie, joka tarjoaa hienoja mahdollisuuksia työskennellä oman lauluäänen vapauttamisen edistämiseksi.

KUORON KAUSIMAKSU JA JÄSENYYS
Kausimaksu 145 € maksetaan tilille: Kamarikuoro Aava FI63 8000 2835 3438 71, viestiin: kevät 2019 ja oma nimi. Kamarikuoro Aavan jäsenmaksu on 15 euroa, sisältäen nuottimaksun 5 euroa. Jäsenmaksun yhteydessä viestiin merkintä: oma nimi ja jäsenmaksu 2019. Tervetuloa jäseneksi! Muistathan uutena jäsenenä ilmoittaa itsesi myös Aavan sähköpostilistalle, osoitteeseen: kamarikuoroaava@gmail.com

Kuoro ottaa mielellään vastaan myös tukimaksuja, joiden avulla tarjota tarvitseville alennusta kuoromaksusta sekä laajentaa toimintaa. Kamarikuoro Aavan tili: FI63 8000 2835 3438 71 Lämmin kiitos kaikille kuoromme ystäville ja tukijoille!

t. Aavan hallitus; Leena, Anja, Janiette, Pentti, Marketta ja Tuulikki

Comments are closed.