Global School of Spiritual Science

21.9.2020

Global School of Spiritual Science 

on Yeshayahu Ben-Aharonin* perustama ja Global Event College -yhteisön ohjaama kansainvälinen antroposofinen hengentieteen koulu. Vuodesta 2008 lähtien Global School on tarjonnut kokemuksellista hengentieteen opiskelua ja itsetuntemukseen suuntautuvia harjoitteita kaikille kiinnostuneille, jotka tahtovat tutustua antroposofiaan konkreettisena henkisen tiedon tienä. Meditaatio, sosiaalis-henkinen ryhmätyöskentely, sekä ajattelun, tunteen ja tahtomisen voimiin tutustuminen ja näiden kehittäminen tulevat tutuiksi Global School työskentelyn myötä. Tarkoituksena on kirkastaa sitä, miten antroposofiasta tulee kokemuksellista, mikä on Kristuksen ja Mikaelin tehtävä nykypäivänä ja kuinka oppia kehittämään sisäisiä aisteja korkeamman tietoisuuden herättämiseksi.

Global School toimii kahdessatoista maassa, kohdaten kaikki yhdessä kansainvälisesti kerran vuodessa. Myös pohjoismaat ovat kokoontuneet yhteiseen työskentelyyn noin kerran vuodessa. Suomen Global School ryhmä tapaa kahdesti kuussa kokoontuen Taiteinin tilassa Lehtikuusentiellä Helsingissä. Koulu käyttää nykyään myös online-työskentelyä hyväkseen, joten jokainen kiinnostunut on voinut paikasta riippumatta osallistua koulun toimintaan. Suomen toiminnasta vastaa Global Event Collegen edustajana Jeremy Qvick.

Jos olet kiinnostunut antroposofiasta ja etsit yhteisöä, joka työskentelee Rudolf Steinerin Henkisen Tiedon Tien ja Vapauden Filosofian pohjalta itsetuntemuksen, meditaation ja ryhmätyöskentelyn parissa, ota yhteyttä!

Yhteydenotot:
Jeremy Qvick
jeremy.qvick@gmail.com
+358 44 2974573 

Global School meeting in Inari, Sylvester 2022

Tulevia tapahtumia / Upcoming Event:

http://www.ibecoming.co.il/eng/Nine-Lectures-in-Forum3

Temppelin kivi, Jerusalem 2017

* http://www.ibecoming.co.il/eng