Filosofinen praktiikka

The last of the human freedoms is
to choose one´s attitudes.
– Viktor Frankl

Onko sinulla jokin kysymys, joka hiertää sinua? Pohditko ehkä jotain päällä olevaa tilannetta? Haluaisitko tarkastella asioita jonkun toisen kanssa yhdessä keskustellen?

TAITEIN, Filosofinen praktiikka

Koe ajattelun voima ja anna keskustelun myötä oman mielesi lähteä työstämään itseään, vapauttaen sinua kantamistasi vallitsevista ajatusmalleista ja mekanismeista. Koe miten vilpittömän keskustelun myötä voit luoda omaa valoa ajatteluusi. Uskalla kokea riemua ja keveyden tuntua sinussa itsessäsi piilevistä voimavaroista ja mahdollisuuksista ottaa asioihin ja tilanteisiin uutta omaa ja mielekkäämpää suhdetta!

Filosofinen praktiikka ja siinä harjoitettu vapaa keskustelu perustuu yhdenvertaisuuteen ja yksilölliseen vapauteen. Se ei pyri diagnosoimaan eikä ole terapiaa. Se ei myöskään pyri antamaan valmiita vastauksia. Keskustelu voi parhaimmillaan laittaa asiat hyvällä tavalla liikkeeseen ja luoda yhteisenä luottamuksellisena tapahtumana uutta selkeyttävää valoa alussa oleviin kysymyksiin ja yksilöllisiin elämäntilanteisiin. Filosofinen keskustelu voi auttaa kohtaamaan elämässä eteen tulevat haastavat asiat ja tilanteet mielekkäämmällä tavalla. Kerro rohkeasti mitä on mielessäsi! 

Filosofinen praktiikka

Olen tavattavissa tutustumista varten tiistaisin kello 16–17, keväällä 2024 aikavälillä 9.1. -28.5. (Tauko viikoilla 8 ja 14) Paikkana Taiteinin toimitila Odilia, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Ole yhteydessä puhelimitse, 050 4343432 tai sähköpostitse taitein@taitein.fi mikäli olet tulossa paikalle. Lämpimästi tervetuloa!

Yksityinen keskustelutapaaminen
Soita tai laita sähköpostia, niin katsotaan mahdollinen aika kahdenkeskistä keskustelua varten. Yhteystiedot alla. Paikkana Odilia, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Myös jokin kahvila tai yhteinen kävely voi sopia hyvin yhteiseen keskusteluun. Filosofisen praktiikan yksityisvastaanoton hinta 45 euroa tunti.

Biografia-työskentely
Kanssani on mahdollista tarkastella myös omaa elämänkaarta. Yksi tapaamiskerta 1,5 tuntia. Hinta 45 euroa kerta. Ole yhteydessä, mikäli kiinnostuit yhteisestä työskentelystä, sarjasta oman elämänkaaren (biografian) tarkastelun äärellä! Ensimmäisellä tapaamiskerralla voimme tutustua yhdessä asiaan, ja voit vapaasti katsoa haluatko jatkaa. Alennus 20% sarjasta tapaamiskertoja, alkaen 4 kertaa.

Keskusteluryhmät ja keskustelun fasilitointi
Tarjoan myös pidettäväksi filosofisia keskusteluja etukäteen sovitun yhteisen teeman parissa, sekä ryhmäkeskustelun fasilitointia. Kysy lisää!

TAITEIN, Filosofinen praktiikka, Tuulikki Sarekoski

TAITEIN / Filosofinen praktiikka
Tuulikki Sarekoski
p. 050 4343432
tuulikki@taitein.fi

Nähdään!