Eurytmia Workshop

Eurytmia Workshop – Jalat ja selkäranka liikkeen perustana!

Ohjaajana Jonna Räihä

Teemme jalkojen ja selkärangan terveyttä edistäviä harjoituksia. Jotta kehon luontainen liike on mahdollista, on kehon oltava vapaa ja virtaava, ja tietoisuutemme yltää varpaisiin, sormenpäihin ja selkärankaan saakka. Tunti koostuu kehoa valmistavista harjoituksista, jossa työskentelemme fyysisen kehon ja tietoisuutemme parissa. Teemme tunnilla eurytmisiä harjoituksia yksin sekä ryhmässä puheen äänteiden parissa keskittyen jalkojen “puheeseen” ja kehon liikkeen kokonaisvaltaisuuteen. Tunnin lopussa teemme palauttavia harjoituksia, jotka tuovat meidät itseemme ja tasapainoon.

Tunnin rakenne 45 min. + 15 min. tauko + 45 min. Ota mukaasi oma joogamatto/makuualusta. Ota muistiinpanovälineet mukaan, mikäli haluat tehdä muistiinpanoja tauon aikana. Pukeudu rentoihin vaatteisiin, joissa voi työskennellä myös lattiatasolla, ei siis eurytmiapukua. Sukat, tossut tai paljaat jalat. Varaudu työskentelemään paljain jaloin osa tunnista. Aikaisempaa kokemusta eurytmiasta ei tarvita. Sopii hyvin vasta-alkajille!

Päivämäärät: tiistaisin 14.1., 21.1., 28.1. ja 4.2.
Aika klo 17.15-19
Hinta kertamaksulla 15 euroa. Koko workshop 50 euroa.
Paikkana Taitein toimitila, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki
Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä. Mukaan mahtuu 6-12 osallistujaa.
Ilmoittautumiset: taiteinry@gmail.com

Jonna Räihä

Jonna Räihä valmistuu keväällä 2020 eurytmistiksi ja eurytmiataiteenopettajaksi. Hän on myös www.eurythmychannel.fi sivuston perustaja.

Lisätiedot: jonnaraiha@gmail.com

Comments are closed.