Eteeristen elämänvoimien havainnointi

Kurssit muotovoimatutkimuksen metodiin. Ohjaajana Mikko Jairi.

Voinko oppia kokemaan syvemmin elämänvoimia luonnossa? Mitä tehdä, kun oma vitaalisuuteni tuntuu alavireiseltä? Miten havainnoida luotettavasti ravinnon elinvoimaisuutta ja laatua? Voiko eteerinen kokemus lisätä itsetuntemustani?

Monet henkiset perinteet puhuvat luonnossa ja ihmisissä vaikuttavasta elämänvoimasta; antroposofiassa näitä eteerisiä elämänvoimia kutsutaan myös muotovoimiksi. Dorian Schmidtin muotovoimatutkimuksessa (muotovoimat.fi ja bildekraefte.de), joka pohjaa Rudolf Steinerin tiedontiehen, on työstetty metodia, jossa ilmiökeskeisesti opetellaan omakohtaista havainnoinnin kykyä. Tällä kurssilla tutustumme metodin perusharjoituksiin ja sovellamme sitä erityisesti ravinnon elinvoimien havainnoimiseen ja oman elävyytemme hoivaamiseen.
 

KURSSITIEDOT
Aika: lauantaina 20.4.2024 kello 14-18
Hinta: 30 €, maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.
Kurssilla tee- ja kahvitarjoilu.
Paikka: Taitein, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki
Tiedustelut: mikkojairi@hotmail.com
Ilmoittautumiset: taitein@taitein.fi

Lämpimästi tervetuloa!Mikko Jairi, MSc, eurytmisti sekä meditaation ja mindfulnessin opettaja. 10 vuoden ajan vetänyt muotovoimatutkimuksen johdantokursseja ja harjoitteluryhmää Berliinissä ja toimii Muotovoimatutkimuksen seurassa (Gesellschaft der Bildekräfteforschung e.V.)  aktiivisena jäsenenä ja kouluttajana.

https://www.muotovoimat.fi/