Biografiatyöpaja

Elämänkaari matkana minuuteen Yhden viikonlopun mittainen työpaja kaikille kiinnostuneille elämänkaarityöskentelyyn tutustumiseksi ja tämän aloittamiseksi!

Huom! Mikäli mietit mukaan tulemista työpajaan, niin hinnan ei tarvitse olla esteenä osallistumiselle. Lämpimästi tervetuloa mukaan myös omaharkintaisella ovirahalla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut ti 24.11. asti: taiteinry@gmail.com tai 050 4343432.

Työpajassa käydään läpi biografiatyön perusteita tutustumalla inhimillisen elämänkaaren lainalaisuuksiin ja sen eri vaiheisiin. Yhteisessä työskentelyssä syvennytään luottamuksellisessa ilmapiirissä muistellen, taiteellisesti havainnoiden ja tuntien oman elämänkaaren tapahtumiin. Yksilöllistä elämäntietä tarkastellaan mm. seitsenvuotiskausien ja kuunsolmujen näkökulmasta. Jokainen ihmiselämän vaihe kätkee sisäänsä oman laadullisuutensa tuoden mukanaan erilaisia mahdollisuuksia ja haasteita kohdattavaksi. Näiden vaiheiden tunteminen auttaa ymmärtämään yksilöllistä elämänkaarta, biografiatarkastelun vahvistaessa itsessään myös kokemusta oman minuuden läsnäolosta ja luovasta voimasta. Kaikkea ei tarvitse kertoa ääneen, se ei vähennä työskentelyn vaikutusta. Yhteisessä työskentelyssä voi kertoa ääneen sen, mitä on valmis kertomaan. Hiljainen sisäinen työskentely aktiivisen kuuntelun kautta vaikuttaa myös, usein jopa vahvemmin. Taiteellinen työskentely vahvistaa sydämen yhteyttä omiin tunteisiin.

Työpaja toimii hyvänä perustana oman elämänkaarityöskentelyn aloittamiseksi ja syventämiseksi. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja asiasta. Työpaja sopii myös täydennyskoulutukseksi terapeuteille ja muille vastaavanlaisissa tehtävissä toimiville.

Ohjaajina filosofian praktikko Tuulikki Sarekoski ja taideterapeutti Rita Kreivi

Päivämäärät: 27.-29.11.2020.
Aika pe klo 17:30-20, la klo 10-n. 18 ja su klo 10-16

Paikka: Taitein ry, Lehtikuusentie 2 M, Hki
Hinta: 180/120 euroa, sis. kahvi/tee tarjoilun.
Lounas omatoimisesti lähiseudun kahviloissa.
Maksu paikan päällä kortilla, tai etukäteen sähköpostitse pyydettyä laskua vastaa tilille.
Työpaja järjestetään 5-9 osallistujalla.
Lisätiedot: p. 050 4343432 (Tuulikki)

Sitovat ilmoittautumiset 23.11. mennessä: taiteinry@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!