Taitein uusi toimintakausi 2018-2019!

TAITEIN uusi toimintakausi 2018-2019 tarjoaa jälleen lukuisia kaikille kiinnostuneille avoimia kursseja ja työpajoja taiteellisen työskentelyn äärellä, monin eri muodoin ja yhdessä tehden! Kursseilla ja työpajoissa etsitään ja tutkitaan elämän ja ihmisenä olemisen merkityksiä ja kehitysmahdollisuuksia itse tehden ja oivaltaen, harjoittelussa syntyneitä kokemuksia ja niiden tarjoamia ilmiöitä myös yhdessä tarkastellen.

Lämpimästi tervetuloa kaikki kiinnostuneet mukaan ”Hunajakursseille” erimuotoisten taiteiden vapaan ja mahdollisimman kynnyksettömän harjoittamisen pariin, tai lähde aktivoimaan lisää omia tietoisuuden ja sisäisyyden voimiasi Tutkivan ihmisyyden työpajoihin, joihin on tarjolla eri teemoja yhteisen työskentelyn pohjaksi. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja osallistuaksesi, aito kiinnostus riittää. Itsetuntemuksen lisääntyminen ja omien piilevien sielunvoimien herätteleminen ja elävöittäminen aihioina uusille kehitysmahdollisuuksille kunkin yksilöllisessä, ainutkertaisessa elämäntiessä, yhteisen työskentelyn auttamana (!), voivat onnistua olemaan aktiivisen osallistumisen iloisia seurauksia!

Keskitymme kursseilla ja pajoissa asioiden harjoittamiseen niiden laatuja taiteellisesti tunnustellen ja tiedostaen, kiinnittämättä mieltä ainakaan aluksi tuloksiin ja suorituksiin. Tavoitteena on itse tekeminen ja taiteellinen rytminen harjoittaminen, luovuuden ja vapauden elementtien vahvistamiseksi kunkin omassa sisäisyydessä, kokemuksien sytyttämiseksi aidosti uudesta omassa itsessä ja toisissa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kursseille ja työpajoihin: taiteinry@gmail.com tai puhelimitse 050 4343432 (Tuulikki). Huom! Kurssitarjonta elää koko ajan; uusia tulee matkalla lisää ja muutokset voivat olla myös mahdollisia, joten Sinun kannattaa seurata sivujamme, myös facebookissa, pysyäksesi ajan tasalla!

Kysy lisää & nähdään!

 

Kuva maalauksesta, Leena Tiitta, kesällä 2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *