Posted on

by

in

Taitein syyskirje 2020

Hei Taitein ystävät!

VÄRILOISTOA ja vehreyttä hehkunut Suomen kesä on pikkuhiljaa muuntumassa alkusyksyksi, vaikka aurinko ja lämpö meitä vielä hellivätkin. Toivottavasti olette levänneet, keränneet voimia, vahvistaneet luontoyhteyttä ja nauttineet kesän antimista. Syyskauden alkaessa Taiteinissa luova toiminta jatkuu totuttuun tapaan. On aika taas kokoontua yhteen ja inspiroitua taiteen, yhteisen tekemisen ja kokemuksellisen jakamisen ääreen.

TAITEIN tarjoaa jälleen, kaudella 2020-2021, erilaisia mahdollisuuksia luovaan, taiteelliseen, yhteisölliseen ja itsetuntemusta kasvattavaan työskentelyyn. Monet tutut kurssit ja työryhmät jatkavat syyskaudella 2020, mutta tarjolla ja suunnitteilla on myös paljon uutta. Nyt on otollinen aika pohtia ja syventää suhdettaan itseensä, toisiin ihmisiin ja maailmaan. Tervetuloa mukaan kursseille, työpajoihin ja työryhmiin sekä avoimiin tapaamisiin vahvistamaan yhteyttä jokaisessa meissä piileviin vapauden ja luovuuden sekä terveyden lähteisiin, tekemään tilaa meissä versovalle uudelle!

KIITOS Teidän ystävien, jotka rohkeasti olette tulleet ja tulette jatkossa mukaan itsellenne mieleiseen ja sytyttävään toimintaan tai muuten haluatte olla tukemassa kasvavaa yhdistystämme, kokonaisvaltaista taideprojektiamme!

AVOIMET SUUNNITTELUTAPAAMISET Suunnittelemme ja ideoimme uutta kurssitoimintaa avoimissa tapaamisissa tiistaisin klo 16-17 Lehtikuusentie 2:ssa sijaitsevassa Odilia-nimisessä toimitilassamme. Jos sinulla on jokin kurssi-idea, jota haluaisit olla toteuttamassa ja/tai ohjaamassa, olet lämpimästi tervetullut kertomaan siitä meille. Ilmoitathan etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse, mikäli olet tulossa paikalle! Voit myös ehdottaa toista tapaamisajankohtaa.

UUSI KURSSISIHTEERI. Taitein ry:ssä aloittaa syyskuussa uusi kurssisihteeri ja taideohjaaja Rita Kreivi. Hänet tulet kohtaamaan kurssien kulussa ja mukana myös osassa työryhmiä. Rita on koulutukseltaan taideterapeutti ja ohjaa myös eheyttävän tarinankerronnan pajoja. Rita on paikalla Taiteinissa sen viikkokursseilla tiistaista torstaihin kello 15-20:30 välisenä aikana, ja perjantaisin kello 10-16 välisenä aikana 1. syyskuuta alkaen.

KURSSEJA JA TYÖPAJOJA. Monet tutut kurssit ja työryhmät jatkavat syyskaudella 2020, mutta tarjolle tulee myös uutta mukaan lukien lyyrakurssi ja biografiatyöpaja. Ajankohtaiset tiedot uusista kursseista, työpajoista ja työryhmistä päivitetään netti- ja Facebook-sivuillemme. Alla listattuna tarjontaa syksyn alkaessa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: taiteinry@gmail.com Myös jo menossa oleviin ryhmiin ja työpajoihin voi tulla tutustumaan ja mahdollisesti liittyä halutessa mukaan!

TAITEIN syksy 2020, lähde

Taidepainotteiset kurssit/työpajat:

Tutkiva ihmisyys -kurssit/työpajat:

Henkilökohtaista työskentelyä/yksityistunteja:

  • Vapaa keskustelu -filosofisen praktiikan yksityisvastaanotto. Biografia-työskentelyä, elämänkaaritarkastelua on myös mahdollista käydä vapaassa keskustelussa. Filosofian praktikko Tuulikki Sarekoski, kysy lisää / varaa aika:p. 050 4343432 tuulikki215@gmail.com  https://taitein.fi/vapaa-keskustelu/
  • Taideterapia yksityisvastaanotto, taideterapeutti Rita Kreivi, kysy lisää/varaa aika. rita@taitein.fi p. 041 462 7880
  • Hoitoeurytmia yksityisvastaanotto, hoitoeurytmisti Kirsti Salovaara, kysy lisää/varaa aika p. 040 173 9523 tai kirstiannelisalovaara@gmail.com  
  • Taitein tarjoaa tilaa aamupäivisin myös muille toimijoille. Kysy lisää!

Yhteistyötahot ja heidän kanssaan järjestettävä toiminta:

  • Kohta -työpaja; Uusi nuorille 18-35 vuotiaille suunnattu yhteiskunnallisen yrittäjyyden työpaja aloittaa syksyllä 2020. Lue lisää sivuilta: https://taitein.fi/kohta-tyopaja/

TAITEININ TARKOITUKSENA on olla luomassa lisää tilaa ja uusia mahdollisuuksia henkisestä ihmiskuvasta vapaasti ja luovasti syttyvälle taiteelliselle ja itsekasvatukselliselle, tiedostavalle työskentelylle, yhdessä tehden! Toivomme löytävämme uusia tukijoita ja tekijöitä toiminnan laajentamiseksi ja kantamiseksi eteenpäin. Haluaisitko sinäkin kannatusjäsenenä tai ystävänä olla mukana tukemalla toimintaamme itsellesi parhaaksi katsomallasi tavalla? Näetkö sinä Taiteinin ideassa jotain hyvää? Mitä sinä haluaisit olla tuomassa siihen mukaan? Olemme mielellämme kuulolla, mikäli sinulla on meille kerrottavaa! TAITEIN ry:n tili, jolle TUKIMAKSUT voi ohjata on FI34 4055 0011 6176 32. (Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 35 euroa, viitteellä 8073.) Vapaat lahjoitukset luovat hyvää perustaa tulevalle.
Lämmin kiitos kaikesta tuesta!

YHTEYDENOTOT: taiteinry@gmail.com  / p. 050 4343432. Ajankohtaiset tapahtumatiedot löytyvät nettisivuiltamme: TAITEIN.FI

Kaunista ja inspiroivaa syksynaikaa kaikille,

Tuulikki, Rita ja Päivi