Posted on

by

in

Taitein kuulumisia!

TAITEIN syyskirje 2019

HEI JÄSENET JA YSTÄVÄT!
Puiden väriloisto on kauneimmillaan, hehkuvat värit kuin tanssivat yhdessä iloiten irtipäästämisen kauneudesta jonka syksy tuo tullessaan. Vähitellen lempeä tuuli saattelee matkansa puun osana päättäneet lehdet maahan jatkamaan kiertoa ja odottamaan talven suojaa ja rauhaa. Lehtien lähdettyä puut näyttävät vahvan muotonsa joiden sisässä uusi elämä saa kehittyä päästäkseen oikeana hetkenä jälleen esiin.

Taitein syksy 2019

Näissä tunnelmissa eletään syksyn aikaa Taiteinissa. Syksy on mitä parhainta aikaa kokoontua yhteen taiteen ja yhteisen tekemisen ääreen: päästämään irti vanhaa, antamaan tilaa uudelle, inspiroitumaan ja innostumaan, tutustumaan itseen ja toisiin. Taitein tarjoaa jälleen erilaisia mahdollisuuksia luovaan työskentelyyn, yhdessä tehden. Monet tutut kurssit ja työryhmät jatkavat tälläkin alkaneella kaudella 2019-2020, mutta sitten on tarjolla ja suunnitteilla myös jotain ihan uutta. Iloitsemme Taiteinissa siitä, että saamme ihmisinä olla jatkuvassa kehittymisen ja uuden muotoutumisen ja syntymisen tilassa. Kiitos kaikkien niiden Taitein ystävien, jotka rohkeasti tulevat mukaan itselleen mieleiseen toimintaan ja osallistuvat, samalla inspiroiden meitä uuteen! Ajankohtaiset kurssi- ja tapahtumatiedot löydät nettisivuiltamme, facebookista, tai olemalla meihin suoraan yhteydessä!

AVOIMET SUUNNITTELUTAPAAMISET
Kokoonnumme suunnittelemaan ja ideoimaan uutta kurssitoimintaa avoimeen tapaamiseen tiistaisin klo 16-17 Lehtikuusentie kahdessa sijaitsevassa Odilia nimisessä toimitilassamme. Jos sinulla on jokin kurssi-idea, johon haluaisit osallistua, tai jota haluaisit olla toteuttamassa ja ohjaamassa, olet lämpimästi tervetullut kertomaan meille ideastasi niin katsotaan voisimmeko toteuttaa sen yhdessä. Ilmoitathan sähköpostilla tai puhelimitse, mikäli olet tulossa paikalle! Voit aina myös ehdottaa toista tapaamisajankohtaa. Tiedotamme tapahtumistamme myös Facebook sivuillamme. Siellä jakaisimme ilolla jatkossa myös kuvia ja sanallisia kuvauksia kursseilla ja toiminnassamme mukana olleilta. Kaikki kertomukset ja kuvaukset omista kokemuksista ovat lämpimästi tervetulleita!

UUSI KURSSISIHTEERI
Taitein ry:ssä on syksyllä aloittanut uusi harjoittelija Bettina Malinen. Hän kokee taiteen olevan hyvin keskeisessä osassa tässä yhteisessä ihmisyyden tutkimusmatkassa. Hän näkee Taiteinin toiminnan olevan erittäin merkityksellistä ja hän haluaa konkreettisesti olla mukana tukemassa ja kehittämässä Taiteinin toiminnan monimuotoisuutta ja mahdollisuutta laajentua yhä useamman tavoitettavaksi. Bettina toimii syyskuusta 2019 alkaen kurssisihteerinä Taiteinissa ja tapaa mielellään tuttuja ja uusia kasvoja Taiteinin toiminnassa. Hän ottaa ilolla vastaan uudet ideat kursseihin ja toimintaan liittyen ja haluaa auttaa niiden toteuttamisessa. Lisäksi Bettina on paikalla mm. keskiviikkoiltapäivisin Vapaan maalauspajan mahdollistamiseksi jälleen kiinnostuneille kello 15-17. Tervetuloa silloin tutustumaan hehkuvien värien ja teekupillisen äärelle!

TAITEININ TARKOITUKSENA on olla luomassa lisää tilaa ja uusia mahdollisuuksia henkisestä ihmiskuvasta vapaasti ja luovasti syttyvälle taiteelliselle ja itsekasvatukselliselle, tiedostavalle työskentelylle, yhdessä tehden! TOIVOMME löytävämme uusia tukijoita ja tekijöitä toiminnan laajentamiseksi ja kantamiseksi eteenpäin. Haluaisitko sinäkin kannatusjäsenenä tai ystävänä olla mukana tässä projektissa tukemalla toimintaa itsellesi parhaaksi katsomallasi tavalla? Näetkö sinä Taiteinin ideassa jotain hyvää? Mitä sinä haluaisit olla tuomassa siihen mukaan? Olemme mielellämme kuulolla, mikäli sinulla on meille kerrottavaa! TAITEIN ry:n tili, jolle TUKIMAKSUT voi ohjata on FI34 4055 0011 6176 32. Vapaat lahjoitukset luovat hyvää perustaa tulevalle. Lämmin kiitos kaikesta tuesta!

YHTEYDENOTOT: taiteinry@gmail.com / p. 050 4343432

Kaunista ja inspiroivaa syksynaikaa kaikille,
Bettina ja Tuulikki