TAITEIN kevättalvi 2017 on ilmestynyt!

TAITEIN kevättalvi 2017 on ilmestynyt! Tarjolla on lukuisia työpajoja ja kursseja ihmisyyttä eri kanteilta tutkailevien aiheiden parissa sekä ihmistä yleisesti herättelevien ja liikuttavien taiteiden harjoittamiseksi. Tutustu tarjontaamme ja löydä oma toiminnan muotosi ja tekemisen ilo, tervetuloa mukaan!

Poimintoina:
Vielä ehtii ilmoittautua mukaan Temperamentit biografiassa -kurssille (14.-15.1.), sekä viikkoa myöhemmin järjestettävälle Planeetat vuorovaikutuksessa ja kommunikaatiossa -kurssille. Nämä kurssit järjestetään Espoossa. Luvassa on taattua Katjan syvällistä ja huumorintajuista työskentelyä taiteellisella otteella terästettynä, oman itsetuntemuksen kehittämiseksi! Nämä kurssit ovat englanninkielisiä (käännösapua saa tarvittaessa!) ja ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. http://taitein.fi/temperaments-in-biography/

Keskiviikkona 18. tammikuuta alkaa uusi kevään mittainen Werbeck-laulun peruskurssi Riinan ohjaamana. Sinne ovat kaikki uudet lämpimästi tervetulleita mukaan! Tiistaisi-iltaisin on mahdollisuus tulla mukaan uutena aloittavaan poikkitaiteelliseen työpajaan KALEVALAAN tutustumiseksi, alkaen 31.1. Vetäjinä mm. Tuija ja Tuulikki. Torstaiaamuisin on tarjolla helmikuusta alkaen eurytmiaa siitä kiinnostuneille sekä keskiviikkoisin jatkuu Leenan Vapaa maalaus. Tiistaipäiviiin tulee uusi maalauspaja Tuijan ohjaamana. Marian jatkaessa kuultomaalaus-kurssien ohjaamista viikonloppuisin noin kerran kuukaudessa. Kevään mittaan järjestämme myös muita syventäviä taidekursseja eri teemoin ja muodoin. Kerro meille mihin sinä haluaisit syventyä tai mitä haluaisit olla järjestämässä meidän kauttamme, niin toteutetaan yhdessä! Tiistai-iltapäivisin klo 15-16.30 alamme suunnitella loppukevään ja alkukesän sekä kesätapahtumien ohjelmaa, joten tule tapaamisiin mukaan, mikäli sinulla on ideoita, joita haluat lähteä toteuttamaan kanssamme!

Lisäksi keväällä 2017 on tarjolla kursseja mm. ajattelun, vuorovaikutustaitojen (NVC), sisäisen ihmisyyden ja tietoisuuden herättelemiseksi ja kehittämiseksi. Tiedot näistä löytyvät sivuiltamme. Jeremy aloittaa keskiviikkona 25.1. klo 18-20 oman kurssisarjansa Tie sisäiseen ihmisyyteen, jota suosittelemme lämpimästi. http://taitein.fi/tie-sisaiseen-ihmisyyteen-kurssi/ Nämä eräinä poimintoina tulevista tapahtumistamme. Huomaathan myös että kaikki muut syksystä jatkavat ryhmät ottavat myös uusia mukaan, mikäli kiinnostuit niistä!

Kaikille kursseillemme voi osallistua ilman ennakkotietoja tai -taitoja asiasta, ainoastaan aito kiinnostus ja hippunen rohkeutta riittää!

Lue lisää sivuiltamme, nähdään!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut taiteinry@gmail.com

Huom! Kannatusjäsenenä pääset mm. tutustumaan kurssien ja työpajojen ensimmäisille kerroille kuluitta. http://taitein.fi/tietoja-meista/
Lue lisää sivuiltamme, laita sähköpostia tai soita meille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *