Posted on

by

in

Kutsu, kevät 2022!

Hei TAITEIN toiminnan kannattaja tai siitä kiinnostunut uusi ystävä!

Kutsumme Sinut vuosikokoukseen, joka järjestetään tiistaina 31. toukokuuta klo 19:15–21 Taitein ry:n toimitilassa Odiliassa, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Keskustelussa sääntömääräisten asioiden lisäksi Taiteinin toimintasuunnitelmaa kaudelle 2022–2023. Teetarjoilu. Lämpimästi tervetuloa paikalle!

TAITEIN – Aura S.

TAITEININ TARKOITUKSENA on olla luomassa lisää tilaa ja uusia mahdollisuuksia henkisestä ihmiskuvasta vapaasti ja luovasti syttyvälle taiteelliselle, itsekasvatukselliselle ja tiedostavalle työskentelylle, yhdessä tehden. Etsimme uusia tukijoita ja tekijöitä toiminnan laajentamiseksi ja kantamiseksi eteenpäin. Haluaisitko sinäkin kannatusjäsenenä tai ystävänä olla mukana tässä projektissa tukemalla toimintaa itsellesi parhaaksi katsomallasi tavalla? Olemme mielellämme kuulolla, mikäli sinulla on meille kysymyksiä tai kerrottavaa!

TAITEIN ry:n tili, jolle tukimaksut voi ohjata on Aktia FI34 4055 0011 6176 32. Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 35 euroa, viitteellä 8073. Maksamalla vuoden 2022 kannatusjäsenmaksun pysyt jäsen- ja postituslistallamme. Uutena kannatusjäsenenä pyydämme Sinua ilmoittamaan yhteystietosi, nimi ja sähköpostiosoite, osoitteeseen: taitein@taitein.fi  Kiitos kaikesta tuesta!

AVOIMET SUUNNITTELUTAPAAMISET tiistaisin kello 16–17. Onko sinulla jokin kurssi- tai tapahtumaidea, johon haluaisit osallistua tai jota haluaisit olla ohjaamassa tai toteuttamassa? Kerro meille, niin toteutetaan se yhdessä! Laita viestiä taitein@taitein.fi tai soita 050 4343432 mikäli olisit tulossa paikalle tai haluat ehdottaa toista ajankohtaa tavata.

TAITEIN AVOIMET OVET vuosipäivänä to 19.5. kello 18–20. Ohjelmassa yhdessäoloa, korttitalkoita ja tulevan toiminnan ideointia. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan illasta, tarjoiluista ja tutustumaan lisää! Vapaaehtoinen oviraha.

Kiitos kaikille teille kursseilla, työpajoissa ja tapaamisissa sekä ohjaajina mukana olleille. Muistathan, että meihin voi olla yhteydessä, kysyäksesi lisää, kertoaksesi toiveistasi tai antaaksesi palautetta. Toiminta on kesätauolla 20.6.–31.7. Aurinkoista kesää kaikille ja nähdään taas uusin tapaamisin!

YHTEYDENOTOT: taitein@taitein.fi / p. 050 4343432 (Tuulikki)

Ajankohtaisesta kurssitarjonnasta löydät tietoa nettisivuiltamme: taitein.fi   

t. Tuulikki, Mervi, Päivi, Kari ja Kimmo