Kutsu kevät 2019!

Hei TAITEIN toiminnan kannattaja tai siitä kiinnostunut uusi ystävä!

KUTSUMME Sinut vuosikokoukseen, joka järjestetään lauantaina 27.4. 2019 kello 14.30-16 Taitein ry:n toimitilassa Odiliassa, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Kahvi-ja teetarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

TAITEININ TARKOITUKSENA on olla luomassa lisää tilaa ja uusia mahdollisuuksia henkisestä ihmiskuvasta vapaasti ja luovasti syttyvälle taiteelliselle ja itsekasvatukselliselle, tiedostavalle työskentelylle, yhdessä tehden!

TOIVOMME löytävämme uusia tukijoita ja tekijöitä toiminnan laajentamiseksi ja kantamiseksi eteenpäin. Haluaisitko sinäkin kannatusjäsenenä tai ystävänä olla mukana tässä projektissa tukemalla toimintaa itsellesi parhaaksi katsomallasi tavalla? Näetkö sinä Taiteinin ideassa jotain hyvää? Mitä sinä haluaisit olla tuomassa siihen mukaan? Olemme mielellämme kuulolla, mikäli sinulla on meille kysymyksiä tai kerrottavaa!

TAITEIN ry:n tili, jolle tukimaksut voi ohjata on Aktia Tapiola FI34 4055 0011 6176 32. Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 35 euroa, viitteellä 8073.
Lämmin kiitos kaikesta tuesta!

AVOIMET SUUNNITTELUTAPAAMISET tiistaisin kello 16 – 17. Onko sinulla jokin kurssi- tai tapahtumaidea, johon haluaisit osallistua tai jota haluaisit olla ohjaamassa? Kerro meille, niin toteutetaan se yhdessä! Laita viestiä tai soita 050 4343432, jos olisit tulossa paikalle tai haluat katsoa toista ajankohtaa tavata! Taitein tarjoaa toimitilaansa myös muiden käyttöön ja järjestämille tapahtumille. Kysy lisää!

TAITEIN SYNTTÄRIT ja avoimet ovet sunnuntaina 19.5. klo 14-17. Ohjelmassa yhdessäoloa, pieniä esityksiä ja tulevan kauden 2019-2020 yhteistä suunnittelua! Tervetuloa nauttimaan ja tutustumaan lisää!

YHTEYDENOTOT: taiteinry@gmail.com / p. 050 4343432 (Tuulikki)

Ajankohtaisesta kurssitarjonnasta löydät tietoa nettisivuiltamme: TAITEIN.FI

Hyvää kevättä, uusia tuulia ja nähdään!

t. Tuulikki, Mervi, Kimmo, Janitta …


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *