Hae omaa kokemusta taiteiden harjoittamisen parista, rikastut!

Hae omaa kokemusta taiteiden harjoittamisen parista, rikastut!

Ensi viikolla aloittavat kuukauden ajan tarjolla olevat Taiteet tutuiksi! kertaluonteiset pajat, joihin voit helposti ja mutkattomasti astua vain sisään tekemään taiteita kanssamme. Valitse omasi ja tule hakemaan omaa kosketusta taiteiden tekemiseen, rikastut!

http://taitein.fi/taiteet-tutuiksi/

Taiteet tutuiksi! pajojen jälkeen jatkamme eri taiteiden parissa säännöllisesti kokoontuvilla ryhmillä, mikäli innostuneita löytyy riittävästi. Imoittaudu pian mukaan!

Katso nettisivuiltamme myös muu tarjontamme. Työstämme tänä syksynä säännöllisesti kokoontuen temaattisesti mm. eläinradan voimia, Kalevalaa, luovaa ajattelua ja sen elävöittämisen mahdollisuuksia erilaisissa keskusteluryhmissä jne. Lisäksi syksyn mittaan tulee tarjolle erilaisia uusia kursseja, joissa keskitytään eri kuvataiteisiin, werbeck-harjoituksiin ja laulamiseen, draamaan ja tarinankerrontaan sekä eurytmiaan.. Mistä sinä olet kiinnostunut? Tule mukaan! Löydä oma mieleinen muotosi liikuttaa itseäsi ja sisintäsi ja astu rohkeasti sisään matalan kynnyksen pajoihin tai osallistu kursseille, keskusteluryhmiin sekä muihin tapahtumiin, joita järjestämme! Tai kerro meille, minkälaista toimintaa haluaisit olla itse luomassa, autamme järjestämisessä!

Kysy lisää: taiteinry@gmail.com

Sielullinen herääminen tapahtuu oman kokemusmaailman elävöittämisen kautta ja taiteellinen työskentely saattaa olla parasta ravintoa tällä oman sisäisen maailman heräämisen tiellä. Taiteita harjoittamalla sinä ja minä ihmisinä rikastumme varmasti ja pysyvästi! Näin me ymmärrämme, ja siksi lähdimme liikenteeseen haluten tarjota tätä tekemisen kautta saavutettua jaettua iloa myös muille kiinnostuneille…

Elämänvoimaista syksyä kaikille, t. Tuulikki, Leena, Janitta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *