Posted on

by

in

Etsin sisäisyydestäni luovien voimien toimintaa..

Taiteinin syyskauden 2023 ohjelma on esillä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan sinut sytyttävään luovaan toimintaan!

Etsin sisäisyydestäni
luovien voimien toimintaa,
luovien valtojen elämää. 
Minulle puhuu maan raskaus
  kautta jalkojeni sanojen, 
minulle puhuu ilman muotojen valta 
  kautta käsieni laulun,
minulle puhuu taivaan valon voimat
  kautta pääni aistivan tarkastelun, 
niin kuin maailma ihmisessä 
  puhuu, laulaa, ajattelee.

Ich suche im Innern
Der schaffenden Kräfte Wirken,
Der schaffenden Mächte Leben.
Es sagt mir
Der Erde Schweremacht
Durch meiner Füße Wort,
Es sagt mir
Der Lüfte Formgewalt
Durch meiner Hände Singen,
Es sagt mir
Des Himmels Lichteskraft
Durch meines Hauptes Sinnen,
Wie die Welt im Menschen
Spricht, singt, sinnt.

Rudolf Steiner 11.7.1924

Käännös T.S.

Tarjolla olevat taidekurssit ja työpajat löytyvät etusivun Taidekurssit ja -pajat valikon alta, https://taitein.fi/taidekurssit-ja-pajat/ Temaattisemmat kurssit ja työpajat löytyvät etusivun Tutkiva ihmisyys -valikon alta, https://taitein.fi/tutkiva-ihmisyys/ Työpajojen ja kurssien jaottelu näiden otsakkeiden välillä on liikkuvaa, joten kysy rohkeasti tai tule paikalle ensiksi vaikka kertaluonteisesti kuulostelemaan toimintaa josta kiinnostuit. Näin oma vaikutelmasi ja tuntumasi pääsee ratkaisemaan osallistumisesi, lähtökohtaisesti ensimmäisille kerroille voi tulla vapaasti tutustumaan ennen sitoumusta jatkamisesta. Paikan päällä tapahtuvan toiminnan lisäksi jatkamme myös verkkokurssien järjestämistä. Tarkemmat tiedot löytyvät aina kyseisiltä kurssin omilta sivuilta. Kursseja ja työpajoja syntyy ja alkaa myös matkan varrella lisää, joten sivujamme kannattaa seurata. Pyrimme myös Taiteinin Facebook ja Instagram sivuilla ilmoittamaan tulevasta ohjelmasta. Löydä omasi!

Yksilöohjaus; https://taitein.fi/yksiloohjaus/ valikon alta löytyvät Taiteinin piirissä yksilöohjausta sekä yksilövalmennusta tarjoavat yhteistyötahot. Nämä palvelut ovat myös avoimia kaikille kiinnostuneille. Kysy lisää!

Yhteistyössä; https://taitein.fi/yhteistyossa/ valikon alta löydät tietoa Taiteinin piirissä toimivista eri työryhmistä ja niiden järjestämästä ohjelmasta sekä eri projekteihin liittyvistä tapahtumista. Yhteistyössä on voimaa!

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä toimintaan liittyen. Olemme tavoitettavissa sähköpostitse osoitteessa taitein@taitein.fi tai puhelimitse 050 4343432, joka tavoittaa parhaiten arkisin maanantaista keskiviikkoon noin kello 10–17 välillä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan myös paikan päälle. Taiteinin toimitilan Odilian löydät osoitteesta Lehtikuusentie 2 M, Helsinki. Tiistaisin olemme siellä tavattavissa suunnittelun merkeissä kello 16–17, mutta myös muusta ajankohdasta tavata voimme yhdessä sopia. Ilo nähdä!

Taiteinin toiminnan ja yhteistyötiimien puolesta,

Tuulikki ja Kari