Ääni-improvisaatio työpajat


ÄÄNI-IMPROVISAATIO TYÖPAJAT 

Kuristaako kurkusta? Tunnetko tarvetta oman kehollisen ääni-instrumentin hoitamiselle ja virittämiselle? Lisäksi olet kiinnostunut luovuudesta ja haluat kehittää sosiaalisia taitojasi? Nämä työpajat saattavat olla sitten juuri sinulle!

Työpajoissa on tarkoituksena löytää rennompi ja joustavampi tapa käyttää omaa ääntä, virittämällä omaa kehollista sointi-instrumenttia äänen vapaata ja kantavaa sointia paremmin palvelevaan suuntaan. Työskentelyä voi käyttää kehittämään oman ryhmän, esim. kuoron balanssia ja sointia, mutta työpajat sopivat muihinkin sosiaalisiin ryhmiin ihmisten keskinäisen yhteyden vahvistamiseksi. Työpajoissa keskitytään kuuntelun ja läsnäolon terävöittämiseen ja lämmittämiseen, sekä äänen vahvistamiseen mm. rentoutumis-, luottamus- sekä improvisaatioharjoituksien avulla yhdessä työskennellen. Osallistumiseen et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja! Pajoihin on mahdollista osallistua yhteen tai molempiin.

ÄÄNI-IMPROVISAATIO TYÖPAJAT
Päivät: Tulossa uudet pajat kaudella 2019-2020!
Aika: la klo 10-18 ja su klo 10-16

Paikka: Taitein, Lehtikuusentie 2 M, Helsinki
Hinta: 130 € yksi työpaja, molemmat pajat yhteensä 200 €
Ohjaaja: Petr Potchinchtchikov / petropotchin@gmail.com
Ilmoittautumiset: taiteinry@gmail.com
Pajat järjestetään 8-12 osallistujalla.

Esite:

HUOM! Ääni-improvisaatio työpajoja voi tilata myös muualle valmiisiin ryhmiin, esim. työ- ja harrastusyhteisöihin, kysy lisää!

Yhteydenotot: taiteinry@gmail.com / 050 4343432 (Tuulikki)

Lue lisää Petjan työskentelystä Sulasol lehdessä 1/16 julkaistusta artikkelista:
(https://issuu.com/sulasol/docs/sulasol_01_16)

Comments are closed.