Tietoja meistä


 

TAITEIN perustettiin 19. toukokuuta 2013, sillä päätimme lähteä luomaan lisää tilaa ja tarjoamaan uusia mahdollisuuksia taiteelliselle tekemiselle…

 

JÄRJESTÄMME pajoja ja kursseja eri taiteiden harjoittamisen parissa. Kokemuksemme mukaan erilaiset taiteellisen tekemisen muodot ovat oivia ja hienoja mahdollisuuksia liikuttaa itseämme ja sisintämme, kukin tehden taidetta kuitenkin omalla luovalla tavallaan ja omista lähtökohdistaan käsin. Katsomme, että avoimuus uudelle; mm. taito ihmetellä sekä yksilöllisesti kehittyvä herkkyys kohdata ja tunnistaa tietoisemmin erilaisia, itselle vieraitakin!, laatuja ovat ihmisyyteen kuuluvia perustavia tulevaisuuden voimia, joita me haluamme olla toiminnallamme ravitsemassa. Keskitymme pajoissamme ja kursseillamme tietoisemmin tekemiseen ja siinä ilmenevän inhimillisen luovan voiman vahvistamiseen, emme niinkään suorituksiin ja tuloksiin. Niitä voi meistä huomioida myöhemminkin. Muuntuminen kysyy aikaa ja askelia… Ilo syntyy liikahduksista ja yhdessä tekemisestä!

HALUAMME PALVELLA niin taiteen harrastajia kuin taidepajojen ja -kurssien vetäjiäkin. Tarkoituksenamme on olla mahdollisimman kynnyksettömän ja mutkattoman taiteellisen harrastamisen organisoija, tarjoten siten kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden aloittaa taiteiden harjoittamisen parissa. Kysy tarjonnastamme ja tule mukaan. Tai kerro mitä haluaisit olla itse ohjaamassa ja missä, autamme järjestämisessä.

HALUATKO TUKEA TOIMINTAAMME? Taitein ry:n kannatusjäsenmaksu on 35 € vuosi. Halutessasi liittyä kannatusjäseneksi vahvista tämä maksamalla jäsenmaksu tilillemme Aktia Tapiola FI34 4055 0011 6176 32  kirjoittamalla viestiosaan nimesi ja maininta jäsenmaksusta sekä välittämällä lisäksi yhteystietosi osoitteeseemme: taiteinry@gmail.com Jäsenmaksun maksaneet ovat oikeutettuja  jäsenetuun. Kannatusjäsenenä pääset mm. tutustumaan kurssien ja työpajojen ensimmäisille kerroille maksutta. Kysy lisää! Myös vapaat tukimaksut ovat erittäin tervetulleita. Näiden avulla voimme laajentaa toimintaamme ja saada siihen vakautta. Lämmin kiitos kaikille tukijoille!

 
 
 

Comments are closed