Kurssit ja pajat


Tämän otsakkeen alla ilmoitamme tulevista taidekursseista ja -pajoista. Olet lämpimästi tervetullut harjoittamaan taiteita kanssamme!

Järjestämme kursseja ja pajoja eri taiteiden parissa. Kurssit ovat kestoltaan pidempiä ja edellyttävät yleensä sitoutumista koko jaksolle. Pajoihin voi tulla mukaan myös kertaluontoisesti. Ilmoittautumisia ja tiedusteluja otamme vastaan sähköpostiosoitteessamme taiteinry@gmail.com

Jokaisella kurssilla on erillinen vastuuhenkilönsä, jonka tiedot saa kyseisen kurssin esittelystä. Ota yhteyttä ja kysy lisää ilmoittautuaksesi kurssille tai astu suoraan sisään valmiiseen pajaan, mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan tekemään taiteita kanssamme! 

Huom! Taiteinin kurssien hinnoissa on liikkumavaraa! Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset voivat pyytää n. 20 % alennusta hintoihin tarpeen mukaan. Kysy lisää!

Vai haluaisitko ehkä itse olla vetämässä tai ohjaamassa jotain? Kerro meille! Autamme sinua järjestämisessä ja hoidamme mm. ilmoittautumiset ja laskutuksen sekä palkkion maksun sinulle. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja tehdään yhdessä idea todeksi.

Jalkaudumme mielellämme Taiteinin ja taiteellisen tekemisen kanssa myös  organisaatioihin, työpaikoille  ja muihin valmiisiin ryhmiin. Kysy lisää!

Taitein puolesta, Tuulikki p. 050 4343432 ja Leena p. 050 3796919 

 

Comments are closed